Er doen vele succesverhalen de ronde over mensen zoals jij en ik die zijn binnengelopen door het maken van een succesvolle app.

De hamvraag is alleen: hoe maak je een App?

Hoe je binnen loopt met het maken van een app

Wist jij dat een top tien notering in de Appstore of de Android Market meer dan 35.000 downloads oplevert? Enig idee hoeveel dat oplevert? Een simpel rekensommetje leert ons dat een app minimaal 0,79 eurocent kost. Zo’n simpele app levert dan dus al gauw minimaal 27.500 euro per dag op! Laten we wel reëel blijven en jou dan ook niet beloven dat je direct met je eerste app in de top 10 komt te staan in de appstore. Een duizendste van het aantal downloads van een top 10 positie is toch ook al voldoende?

Een duizendste van een top 10 app? Yes! Dat levert je namelijk al een 27.50 per dag op, dat is 825 euro extra per maand. Dit is een heel reëel voorbeeld, makkelijk haalbaar en het mooie eraan is dat je dit kunt opschalen zoveel als je wilt. Na je eerste maand zet je een tweede app in de appstore en zo verdien je steeds meer met je eigen apps.

Stel, je zet in een jaar tijd 6 apps in de appstore welke elk 825 euro per maand oplevert. Dat betekend dat je over een jaar elke maand €4950.- verdiend!

Ben jij klaar om die stap te zetten? Download dan hieronder het e-book direct!

Download het e-book Nu!van €74 Tijdelijk eenmalig voor €37.-

Mijn naam is Michael en voor dit Ebook was ik consultant bij een verzekeringsmaatschappij.

Het was mijn passie echter niet; het was slechts werk. Al ruime tijd zat ik te denken aan het ontwikkelen van mijn eigen App.

Door dit Ebook is het mij gelukt. Nu verdien ik meer dan ik ooit had durven dromen!

Michael (46), Groningen

Hallo, ik ben Elisa. Tegenwoordig succesvol in het ontwikkelen van apps die zich richten op gezondheid en liefde.

Echte vrouwen apps dus. Deze lopen verrassend goed! Met name de marketing die dit Ebook prijsgeeft, is van groot belang geweest.

Zonder dit Ebook had ik nu Apps gehad, maar geen inkomsten!

Elisa (27), Rheden

Ik heb vaker ”geld verdien producten” gekocht, maar dit slaat werkelijk alles!

Het ebook is best lang maar eenmaal daar doorheen en je verdient echt makkelijk money 😉

Thanks Gasten!

Davey (28), Hoorn

Het Succes Achter Apps

Wist jij dat een top tien notering in de Appstore of de Android Market meer dan 35.000 downloads oplevert. Enig idee hoeveel dat oplevert? Een simpel rekensommetje leert ons dat een app minimaal 0,79 eurocent kost. Zo’n simpele app levert dan dus al gauw minimaal 27.500 euro per dag op! Laten we wel reëel blijven en jou dan ook niet beloven dat je direct met je eerste app in de top 10 komt te staan in de appstore. Een duizendste van het aantal downloads van een top 10 positie is toch ook al voldoende?

  • Succes Gegarandeerd!
  • Binnen 30 dagen niet tevreden? Geld terug!
  • 81 Bladzijden aan informatie.
  • Hulp en ondersteuning geboden.
  • Tijdelijk voor maar €59.- i.p.v. €118.-
  • Download Het E-book ''Hoe Maak Je Een App NU!