Affiliates

Deel mee in het succes van ”Hoe maak je een app” en verdien €15,- per Verkoop!

Hallo klant en/of affiliate, wil jij meedelen in het succes van ”Hoe maak je een app” ? En hier €15,- per verkoop mee verdienen?

Hoe maak je een app is een groot succes geworden mede door affiliates en klanten zoals jij! Naast dat het uiteraard een super veel besproken onderwerp is en de apps je tegenwoordig om de oren vliegen hebben onze klanten en affiliates er voor gezorgd dat het zo’n groot succes is geworden als dat het nu is.

Hoe dit kan?

Affliates of klanten zoals u hebben ons ebook zelf ook verkocht op hun eigen website of hun familie en vrienden aangeraden. Hiermee kregen hun een leuk deel van de opbrengst van elke verkoop die hun naar onze website brachten.

Wil jij weten hoe ook jij kan medelen in het succes van ”Hoe maak je een app” ?!

  • Stap 1. registreer je volledig gratis bij http://www.paypro.nl/
  • Stap 2. je unieke promotielinks. Wanneer je een account hebt aangemaakt, log dan in bij PayPro en klik op de knop Product Overzicht (in het linker menu). Vervolgens zoek je op “Hoe maak je een app” om het juiste product te vinden.  Nu je ons product in het product overzicht ziet vind je ook een affiliate link bij ons product. Als jij of iemand die je de link geeft erop klikt en over gaat op een aankoop verdien jij een deel van onze omzet! Simpel toch?
  • Stap 3. Promoten:

“Wat gebeurt er wanneer er iemand op mijn affiliatelink klikt?”

  • De bezoeker komt nadat hij/zij op de link heeft geklikt waar hij of zij uiteindelijk het product kan aanschaffen. Nadat diegene de ”Hoe maak je een app” heeft aangeschaft, krijg je een deel van onze omzet op je PayPro account bijgeschreven. PayPro ziet dus welke bezoekers via jouw link op de website zijn gekomen en zorgt automatisch voor het verwerken van de commissie.
  • Zelfs wanneer de bezoeker later terug komt om zich in te schrijven ontvang je de beloning. Er wordt namelijk een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt. Deze cookie onthoudt in ieder geval één jaar lang dat de bezoeker via jouw link op de productpagina‟s is gekomen.
 

Promotie materiaal

  • We hebben het één en ander aan promotie materiaal voor u om zo nog beter ons product te kunnen verkopen. Hierdoor kunt u nog meer verkopen en dus meedelen in ons succes!

Ebook cover